Davines

We hebben geweldig nieuws te delen, Davines is ons nieuwe salon merk! Duurzame, natuurlijke en kwalitatieve haarproducten.

Een van de meest vooruitstrevende merken op de markt. Wat begon als een onderzoekslaboratorium om haarverzorgingsproducten te ontwikkelen voor ’s werelds bekendste cosmeticabedrijven, is nu een onafhankelijk merk geworden dat zich richt op salons.

De kwaliteitsproducten van Davines worden gecreëerd op basis van wetenschappelijk geformuleerde formules. Er worden uitsluitend natuurlijke producten gebruikt, aangezien het merk zich richt op het respecteren van het (leef)milieu. De ingrediënten van de producten bevatten een hoog percentage biologisch afbreekbare ingrediënten.

De inspiratie voor deze producten en verpakkingen wordt gehaald uit verschillende culturen, maar altijd met het geloofwaardige Italiaanse perspectief in gedachten. Aspecten van het Italiaanse erfgoed, zoals geschiedenis, kunst, mode en design, zullen altijd terug te vinden zijn in de producten.

Eenvoud en harmonie bepalen de producten waardoor het merk altijd modern en eigentijds is. Een prachtige aanwinst voor uw badkamer!

× Contact